StreetQuiz Nyereményjáték!

A közelgő Magyar Kultúra Napja alkalmából  A Művelődés Háza és Könyvtára szeretne egy nyereményjátékra invitálni titeket! Sokan jól ismerik Sárospatakot, tudják, melyik nevezetesség merre található, milyen híres személy neve kötődik a különböző helyszínekhez. Ám most, egy olyan játékot osztunk meg veletek, amelyhez még a „Patak-szakértőknek” is kicsit törni kell a fejüket, és egy kis időre nyomozóvá válhatnak.
Egy keresztrejtvényt kell megfejteni. A megoldások sárospataki helyszíneken találhatóak, melyeket nektek kell egy városi séta során megkeresni!
Szeretnénk a játékkal a város gazdag kulturális örökségére irányítani a figyelmet, miközben a játék alkalmas lehet egy hétvégi családi programnak is.
A posztban találhattok egy JPG-fájlt, melyet le tudtok tölteni és kinyomtatni. Ezen található a keresztrejtvény a hozzá tartozó kérdésekkel. Amennyiben nincs lehetőségetek a nyomtatásra, a feladatlap az Újbástya Rendezvénycentrum portáján is átvehető.
Örülnénk, ha sokan csatlakoznátok e városimereti játékhoz, melynek a naptári évben több fordulóját is tervezzük. A helyes megfejtést beküldők között értékes nyereményt sorsolunk ki, ám, ez is legyen egyelőre titok. A kitöltött feladatlapokat az Újbástya Rendezvénycentrum portáján adhatjátok le január 25-ig.
Sikeres felfedezést, jó barangolást!