Április 30-a évek óta egy fix dátum a sárospataki fiatalok körében, hiszen ilyenkor rendre valamelyik népszerű hazai zenekar ad koncertet a vízikapunál. Így volt ez 2019-ben is, a nem túl kellemes időjárás ellenére folyamatosan megtelt a koncerttér, mindenki egy valakire várt. ByeAlex és a Slepp koncertre gyülekeztek a fiatalok.

Egyfajta köszönet a fiataloknak szóló koncert – mondta a város polgármestere. Aros János kiemelte, a diákévek alatt számos közösségi rendezvényen állnak helyt a fiatalok, jó tanulmányi és sport eredményeket értek, egyéni teljesítményükkel összességében Sárospatak hírnevét is öregbítik, ezért is döntöttek úgy évekkel ezelőtt, hogy minden ballagás előtt egy ifjúsági koncerttel ajándékozzák meg a diákságot.

Az időjárás kevésbé volt tavaszias, a hangulat azonban mindent felül múlt. ByeAlex és a Slepp első perctől az utolsó elköszönésig fantasztikus hangulatot teremtettek. ByeAlex a koncertet követően elmondta, míg Sárospatakra tartottak jégesőben is haladtak autójukkal, így féltek, nehogy elmaradjon a koncert. Idén ez volt az első szabadtéri koncertünk és ez nagyon jól sikerült – mondta ByeAlex, hozzátéve, hogy először jártak Sárospatakon, de reméli nem utoljára.

(http://sarospatak.hu)

Képek