img_0885A Szünidei Kölyök Délután második előadására került sor az Újbástya Rendezvénycentrum konferenciatermében 2020. július 23-án A Művelődés Háza és Könyvtára szervezésében.  A 32 éves Holló együttes Weöres Sándor legismertebb gyermekverseiből (Bóbita, Csiribiri, Kutya-tár, Haragosi …) készítette vidám zenés összeállítását láthatták az érdeklődők. Természetesen az előadás szereplői mindvégig a gyerekek voltak, akikkel vagy a színpadról, vagy a színpadon együtt játszott, énekelt az együttes.
Következő előadásunk augusztus 1-én 17 órától kezdődik. A Magyar Népmese Színház: A brémai muzsikusok c. interaktív mesejátékát tekinthetik meg az érdeklődők.
„Ki ne ismerné ezt a történetet, melyben a fedél nélkül maradt állatok elindulnak szerencsét próbálni. A kalandos játék során jelmezeket öltve, két színésszel és egy zenésszel valamint a gyerekekkel közösen játsszuk el a szamár, a kakas, a cica és a kutya történetét, míg végül a brémai erdőben elűzik a rablókat és megtalálják az új és boldogabb életet.”

Kérjük a korlátozott befogadóképesség miatt regisztráljanak az intézmény portáján, vagy a 47/513-151-es telefonszámon.

Képek